CHIMIOTHERAPIE

Na een chemotherapeutische behandeling

Veel mensen worden geconfronteerd met kanker waardoor zij een chemobehandeling moeten doorgaan. De nieuwe chemobehandelingen hebben op de dag van vandaag veel voltreffende effecten op de kankercellen maar de behandeling geeft als gevolg haaruitval.

Om deze moeilijke periode te doorstaan hebben wij verschillende medische pruiken die geschikt zijn voor alle patiënten die tijdelijk hun haren verliezen tijdens de behandeling.

Cr Denguy geeft de nodige uitleg en advies hoe het proces zonet in zijn werk zal gaan bij het uitvallen van de haren tijdens de chemobehandeling.

Door een nauw contact met verschillende hospitalen geeft Cr Denguy alle nodige en bijkomende informatie naar de patiënten door om de beste service te bieden.
Wij zijn flexibel beschikbaar om te zorgen voor onze klanten dat zij zelfverzekerd en met een mooi haarwerk deze strijd kunnen doorstaan.

Uw uitgekozen pruikje zal gereserveerd worden tot uw haartuival begint na de chemo-,radiotherapeutische behaneling.Indien er nadien een aanpassing moet gebeuren(maat aanpassing, tapes, haarlengte, …) zal dit zorgvuldig behandeld worden.Ook geven wij advies over het correct aanbrengen van de pruik, turbands als ook van de make-up (Semi-permanent eyebrown make-up).

Gratis scheren
Wanneer de haren uitvallen is het verstandig om deze te laten scheren.
Dit kan kosteloos in discretie gebeuren in onze cabine.
Mentaal is dit een zware beslissing maar een verlossende zorg nadien.
Wij gaan dan ook tactvol te werk om onze klanten zo comfortabel mogelijk te laten voelen.

  • Facebook App Icon
  • Instagram Social Icon

©2016 Denguy.be. Designed by WEM Studios

Salon à Bruxelles - Info: 02 / 468 27 02